Over ons

Opgericht in 2001. Gegroeid uit de jarenlange ervaring van Luc Claerhout , gespecialiseerd in het koi-en vijvergebeuren. Het Koi Paradijs is gespecialiseerd in koi , vijverartikelen, vijverpompen , vijverfolies, vijververwante artikelen en vooral het aanleggen van koi-vijvers. Het bedrijf zelf heeft verschillende vijvers als voorbeeld liggen.

Koi paradijs

Ook voor natuurvijvers en zwemvijvers kunt u bij Het Koi Paradijs terecht. Tijdens het seizoen heeft u een groot aanbod van verschillende soorten waterlelies , waterplanten en zuurstofplanten.

Tot het assortiment van Het Koi Paradijs behoren ook andere koudwatervissen , zoals goudvissen , goudwindes , zeelt , sarasa , shubunkin , steur en verschillende sluierstaartvarïeteiten. Het Koi Paradijs geeft gratis vrijblijvend advies en een offerte voor het ontwerpen en aanleggen van uw vijver. Ze geven advies en bijstand aan doe-het-zelvers. Tevens kunnen zij voor u de hele vijver verzorgen van A tot Z, zodat u zonder zorgen jarenlang kan genieten van een mooie heldere vijver.

Vraag offerte aan

OPGELET: in november, december en januari om 17u gesloten!
Opgelet: de toegang word een kwartier voor sluitingstijd reeds afgesloten
GESLOTEN OP MAANDAG!